Σπίρτζης: Ναι στην αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι της εκλογής προέδρου από τη βάση τάχθηκε, μιλώντας στον ρ.σ. ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι ανοιχτή η πόρτα μας για διάλογο και συνεργασίες και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, γιατί όχι και με το ΚΙΝΑΛ», πρόσθεσε.

«Εμείς δεν φύγαμε από το χώρο μας, άλλοι έφυγαν και πρόδωσαν τις αρχές του Σοσιαλιστικού και Προοδευτικού κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης. Όπως σημείωσε, «το ΠΑΣΟΚ έφυγε από τις αρχές του και γι αυτό τα κοινωνικά στρώματα τα οποία πλέον δεν καλύπτονταν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σηματοδοτεί όντως την έκφραση του μεγαλύτερου εύρους της Προοδευτικής Παράταξης και αυτό αντικατοπτρίζεται στο όνομα του συνδυασμού που θα κατέβει», εξήγησε.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι δεν πρέπει να εκλέγεται ο πρόεδρος από τη βάση θυμίζοντας ότι η εμπειρία του ΠΑΣΟΚ δεν είχε καλά αποτελέσματα: «Κάτι τέτοιο (σ.σ. εκλογή από τη βάση) προϋποθέτει ότι και τα άλλα όργανα θα πρέπει να αναδεικνύονται έτσι, αλλιώς θα έχουμε έναν πρόεδρο και από κάτω έναν χυλό».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΑΛΛΑΓΗ, ΝΑΙ, ΟΝΟΜΑΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!