Σκέψεις για προνόμια στους εμβολιασμένους-Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

  • Απο Aftodioikisi News
  • 10 Μαΐου 2021 - 09:55
  • Comments Off

Σκέψεις για προνόμια στους εμβολιασμένους-Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

Σκέψεις να δοθούν προνόμια σε όσους έχουν εμβολιαστεί υπάρχουν στην κυβέρνηση.

Ο στόχος είναι διπλός.

Να προχωρήσει ακόμα περισσότερο το άνοιγμα των οικονομικών δραστηριοτήτων και να δοθεί ένα κίνητρο σε όσους το σκέφτονται.

Ωστόσο, όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με βήματα προσεχτικά για να αποφευχθεί αναζωπύρωση της πανδημίας.

Η αρχή όπως όλα δείχνουν θα γίνει με το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 17 Μαίου. Όσοι έχουν εμβολιαστεί θα τύχουν προνομίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οδηγός για τα προνόμια στους εμβολιασμένους θα είναι το Ισραήλ αλλά και η Κύπρος που τα τελευταία 24ωρα ανακοινώθηκαν προνόμια για τους εμβολιασμένους, όπως  η πρόσβαση σε συναθροίσεις και εκδηλώσεις επιτρέπεται σε εμβολιασθέντες.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται, το ενδεχόμενο περαιτέρω απελευθέρωσης δραστηριοτήτων όπως δεξιώσεις, συναυλίες, ακόμα και λειτουργία της διασκέδασης σε εσωτερικούς χώρους.

Θα ανοίξουν μόνο για όσους έχουν είτε πλήρως εμβολιαστεί είτε έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου από την οποία έχει μεσολαβήσει διάστημα περισσότερο των δύο εβδομάδων προκειμένου να έχει αναπτύξει ο οργανισμός τα απαραίτητα επίπεδα ανοσίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]