ΣΥΡΙΖΑ: Απομακρύνετε τον σύμβουλο-υμνητή του Χίτλερ από το ΥΠΕΣ

Την απομάκρυνση του συμβούλου του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα ιθαγένειας, μετά τα δημοσιεύματα για το συγγραφικό του έργο με το οποίο φέρεται να υμνεί τον ναζισμό και τον Χίτλερ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Παράλληλα, τονίζει ότι προκύπτουν ποικίλα ερωτηματικά από την τοποθέτηση του κ. Κωτούλα στη θέση την οποία υπηρετεί, αλλά και για τη σιωπή της κυβέρνησης.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα ερωτήματα «πώς είναι δυνατό να αναλαμβάνει μια τόσο ευαίσθητη θέση κάποιος που υποστηρίζει τον ιστορικό αναθεωρητισμό και σχετικοποιεί το Ολοκαύτωμα και τα εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας; Ποια είναι η στάση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση; Υποστηρίζουν την παραμονή του κ. Κωτούλα στην εν λόγω θέση;».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει τέλος ότι:  «είναι σαφές ότι ανακύπτει ζήτημα άμεσης απομάκρυνσης του κ. Κωτούλα από την εν λόγω θέση» και καλεί την κυβέρνηση «να πράξει ανάλογα».

Διαβάστε επίσης:

Υμνητής του Χίτλερ ο σύμβουλος του ΥΠΕΣ για την ιθαγένεια

«Κάνουν την πάπια» για το… Χίτλερ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!