ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ και του Κ. Μητοστάκη, για το θέμα των δανείων των κομμάτων και των ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του, το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος, σημειώνει:

«Το να επικαλείται η Νέα Δημοκρατία τις έννοιες της διαφάνειας και της υπευθυνότητας, ιδίως σε ό,τι αφορά τα θέματα που αφορούν τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αλλά και το θέμα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, συνιστά ανέκδοτο.

Όπως αναδείχτηκε από τις εργασίες της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, η ΝΔ, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατασκευή του τριγώνου διαπλοκής ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα, τα ΜΜΕ και τις τράπεζες. Ενώ έκλεισε τη στρόφιγγα προς τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, το τραπεζικό σύστημα παρείχε αφειδώς δάνεια με μηδενικές εξασφαλίσεις σε κόμματα και επιχειρήσεις ΜΜΕ, με μοναδικό σκοπό τη διαιώνιση των πολιτικών και οικονομικών δυνάμεων που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Επιθυμία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι να ξεχάσει ο ελληνικός λαός ότι τα χρέη της στις τράπεζες υπερβαίνουν τα 221 εκατομμύρια ευρώ, κι ότι εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ για τα δάνεια που έχει λάβει. Πέραν αυτών, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέτοχος της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων», η οποία για 11 και πλέον χρόνια δεν είχε καταβάλλει ούτε ένα ευρώ, αναγκάστηκε να καταφύγει σε αίτημα για ρύθμιση, αφότου η Επιτροπή αποκάλυψε τα δάνεια της εν λόγω εφημερίδας.

Συνιστούμε, λοιπόν, στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη αφενός να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, ως προς τις ευθύνες της για τον τραπεζικό δανεισμό, και, αφετέρου, να ξαναδιαβάσει την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Υπενθυμίζουμε, δε, προκειμένου να αποφεύγονται οι ατυχείς συγκρίσεις, πως το δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετείται κανονικά, όπως και αυτό της «Αυγής»».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΑΝΕΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!