συριζα-μαύρη-τρύπα-στους-ορίζοντες-253354
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 06.07.2013 | 13:05

ΣΥΡΙΖΑ: “Μαύρη τρύπα” στους ορίζοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η θλιβερή μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, συνεχίζει να δημιουργεί ”μαύρες τρύπες” όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά και στους ορίζοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης“, τονίζει σε σημερινή ανακοινωση του ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

“”Μαύρη τρύπα” στους προϋπολογισμούς, “μαύρη τρύπα” στις δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και παροχές και όπως πληροφορούμαστε μια οριστική νέα “μαύρη τρύπα” στη Δημοτική Αστυνομία. Έτσι χωρίς πρόγραμμα, χωρίς συζήτηση με κανέναν, πανικόβλητη στα νούμερα που ζητούν οι ανεκδιήγητοι δανειστές των αποτυχημένων μνημονίων, κατά δική τους ομολογία“, προστίθεται στην ανακοινωση με τον ΣΥΡΙΖΑ να ρωτα την “κυβέρνηση της ψευδεπίγραφης ευρωπαϊκής προοπτικής, σε ποια ευρωπαϊκή χώρα οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί ή ασκούνται από τον σκληρό πυρήνα του κράτους;”

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμιζει οτι “η κυβέρνηση του “δώστα όλα” στην τρόικα και “πάρτα όλα” από την κοινωνία και τους θεσμούς της, θυμάται την αποκέντρωση, στα ευχολόγια-εισηγητικά νομοθετημάτων που υλοποιούν το αντίθετο, όπως ο “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ“”,  και σημειωνει ότι “πρέπει άμεσα να ανατραπεί δημοκρατικά, μέσα από ενωτικούς, μαζικούς, ειρηνικούς αγώνες της κοινωνίας και των εργαζομένων, σε ένα μέτωπο που η Αυτοδιοίκηση οφείλει να παίξει καθοριστικό ρόλο.”