Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές Κορυδαλλού

Μπορεί η καταβαράθρωση του κυβερνώντος κόμματος να προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και να προκηρύχθηκαν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρόωρες εθνικές εκλογές, ωστόσο στις φυλακές Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο κόμμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αρμόδιου υπουργείου οι ψήφοι έχουν ως εξής: Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους, ΝΔ: 12,50% […]

Μπορεί η καταβαράθρωση του κυβερνώντος κόμματος να προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και να προκηρύχθηκαν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρόωρες εθνικές εκλογές, ωστόσο στις φυλακές Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο κόμμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αρμόδιου υπουργείου οι ψήφοι έχουν ως εξής:

Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού

ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους,
ΝΔ: 12,50% και 8 ψήφους,
ΧΑ: 10,94% και 7 ψήφους,
ΚΙΝΑΛ: 4,69% και 3 ψήφους και
από 1,56% και μια ψήφο παίρνουν το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων, η Ελλήνων Συνέλευσις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ.

Εγγεγραμμένοι 72, εκ των οποίων ψήφισαν οι 69 (συμμετοχή 95,83%), έγκυρα 65 (92,75%) άκυρα 5 (7,25%) και δεν υπήρχαν λευκά.

Κεντρικές αποθήκες υλικού φυλακών Κορυδαλλού:
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΝΔ: 20%
οι υπόλοιπες ψήφοι μοιράστηκαν σε ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΕΡΑ25.

Εγγεγραμμένοι 12, ψήφισαν 10 (83,3%) και έγκυρα ήταν και τα 10.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΜΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΡΟΤΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!