πρώην-βουλευτής-νδ-μηνύει-συνάδελφό-τ-1071024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 16.09.2022 | 18:04

Πρώην βουλευτής ΝΔ μηνύει συνάδελφό της για πλαστογραφία στις εκλογές (έγγραφο)

Mια σοβαρότατη, στα όρια του εξωφρενικού, καταγγελία, έκανε στο aftodioikisi.gr, η δημοσιογράφος και τέως βουλευτής της ΝΔ, Τάνια (Παναγιώτα) Ιακωβίδου.

Η κ. Ιακωβίδου όπως ήταν φυσικό δεν γνώριζε τίποτα, αφού δεν είχε κάνει καμιά εξουσιοδότηση. Ζήτησε λοιπόν όπως είπε στην aftodioikisi.gr να δει τη εξουσιοδότηση. Μετά από διαβουλεύσεις η εφορευτική επιτροπή την έδειξε. Η ενυπόγραφη εξουσιοδότηση έφερε την υπογραφή της κ. Ιακωβίδου (βλέπε σχετικό έγγραφο). Ωστόσο σύμφωνα με την κ. Ιακωβίδου δεν ήταν δική της και είχε πλαστογραφηθεί!!!
Η επίμαχη εξουσιοδότηση:

«Πλαστογράφησαν τον γραφικό χαρακτήρα μου και την υπογραφή μου, αλλά η εξουσιοδότηση δεν είχε πουθενά την επικύρωση για το γνήσιο της υπογραφής μου», είπε η ίδια στην aftodioikisi.gr.

Μετά το πρώτο σοκ η κ. Ιακωβίδου, ζήτησε να συναντήσει την κ. Καρρά που βρισκόταν στο χώρο. «Την συνάντησα και της είπα ότι η εξουσιοδότηση ήταν πλαστή και θα έχει συνέπειες αφού πρόκειται για κακούργημα», ανέφερε η κ. Ιακωβίδου στην aftodioikisi.gr. Ωστόσο σύμφωνα με την κ. Ιακωβίδου η κ. Καρρά της είπε ότι «την εξουσιοδότηση, την είχε πάρει από τον κ. Καραμπίνα». Τότε η κ. Ιακωβίδου ζήτησε να συναντήσει τον κ. Καραμπίνα, ο οποίος με τη σειρά του της είπε ότι «την είχε πάρει από τον κ. Τσιπλάκο»!!!, τον οποίο δεν μπόρεσε να συναντήσει…

Όμως τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Το αποκορύφωμα όλων;  Οι ιθύνοντες των εκλογών της πρότειναν να ψηφίσει με εξουσιοδότηση κάποιου τρίτου (συγκεκριμένα του κ. Μπεκίρη),  ο οποίος δεν ήταν παρών όταν τον αναζήτησε. «Οι εξουσιοδοτήσεις κυκλοφορούσαν στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας σαν χαρτάκια», μας είπε η ίδια.

Η κ. Ιακωβίδου κατήγγειλε στην aftodioikisi.gr «νοθεία στο αποτέλεσμα των εκλογών» και σημείωσε ότι οι εκλογές «είναι άκυρες, αφού γίνονταν με πλαστές εξουσιοδοτήσεις»!

Μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, η κ. Ιακωβίδου, όπως μας δήλωσε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και ειδικά στο Τμήμα Ασφάλειας και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της Μαρίας Καρρά όπως και των υπολοίπων ηθικών αυτουργών, ζητώντας τη σύλληψη της με την διαδικασία του αυτοφώρου. Κάτι που μέχρι στιγμής 24 ώρες μετά δεν έχει συμβεί.

Οι συγκεκριμένες σοβαρές καταγγελίες φανερώνουν ξεκάθαρη νοθεία με πρωταγωνιστές πρώην «γαλάζιους» βουλευτές στο αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών! Φαίνεται ότι το σύστημα Μητσοτάκη και της κυβέρνησης των «αρίστων» έχει επηρεάσει και οδηγεί ακόμα και πρώην «γαλάζιους» βουλευτές σε …παρατυπίες και παρανομίες (σε βαθμό κακουργήματος) προκειμένου να πετύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν!