Πολάκης: Τέλος στις (δημόσιες) τοποθετήσεις κατά του εμβολιασμού

  • Απο Aftodioikisi News
  • 27 Αυγούστου 2021 - 11:04
  • Comments Off

Πολάκης: Τέλος στις (δημόσιες) τοποθετήσεις κατά του εμβολιασμού

Μια έκπληξη, όπως χαρακτηρίζεται, έκρυβε η χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ που ασχολήθηκε με την πανδημία.

Ο Παύλος Πολάκης που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με την επιμονή του να αμφισβητεί την χρησιμότητα του εμβολιασμού δεσμεύθηκε, ενώπιον των συντρόφων του, ότι δεν πρόκειται στο εξής να κάνει δημόσιες τοποθετήσεις κατά του εμβολιασμού.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια μεγαλοψυχία του κ. Πολάκη αλλά με την πίεση που δέχεται και στην οποία τίθεται ένα όριο.

Και αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να σταματά να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, θέλει να καταστήσει σαφές ότι η θέση του είναι υπέρ των εμβολιασμών και ότι σε καμία περίπτωση δεν κλείνει το μάτι σε όσους δεν εμβολιάζονται.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά και καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών.

Στην στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που αποτυπώνεται στην πρώτη σελίδα της «Αυγής» δεν χωράνε οι δηλώσεις Πολάκη που θολώνουν το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει ο Α. Τσίπρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]