ποιοι-θα-αναλάβουν-αντιπρόεδροι-της-β-182218
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.02.2015 | 11:17

Ποιοι θα αναλάβουν αντιπρόεδροι της Βουλής

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οριστικοποιούνται τα ονόματα των βουλευτών που θα καταλάβουν θέσεις στο Προεδρείο της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις θέσεις των αντιπροέδρων εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβουν οι Αλέξης Μητρόπουλος, Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας.

Από την πλευρά της Ν.Δ. ως αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης. Από το Ποτάμι θα είναι ο Σπύρος Λυκούδης και από το ΚΚΕ ο Γιάννης Λαμπρούλης.

Παράλληλα από τη Ν.Δ. έγινε γνωστό ότι θα ψηφίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη θέση της Προέδρου της Βουλής.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.