Πέτσας: Ο Τσίπρας σχολιάζει το μήνυμα του πρωθυπουργού πριν αυτό να γίνει

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ασκήσει κριτική στο διάγγελμα του πρωθυπουργού με τα νέα μέτρα πριν ακόμα να γίνει αυτό.

«Εκτός από πρωτοφανές, θα ήταν και φαιδρό, αν δεν αφορούσε κάτι τόσο σημαντικό όσο η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού» αναφέρει ο κ. Πέτσας κάνοντας λόγο για «άγχος» του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ότι «μόνος στο κομματικό του σπίτι, δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία».

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα έχει ως εξής:

«Είναι τόσο το άγχος του κ. Τσίπρα που έκανε δήλωση πριν καν ακούσει το μήνυμα του Πρωθυπουργού! Εκτός από πρωτοφανές, θα ήταν και φαιδρό, αν δεν αφορούσε κάτι τόσο σημαντικό όσο η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.  Μόνος στο κομματικό του σπίτι, δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία. Οι πολίτες ενωμένοι, με υπευθυνότητα,  θα ακούσουν ξανά τις οδηγίες των ειδικών και θα ξεπεράσουμε, όλοι μαζί, την κρίση».

Προηγήθηκε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία εξέφρασε τον φόβο του ότι «πριν περάσουν λίγες ημέρες θα χρειαστεί να αναθεωρήσει {…} Και αυτό γιατί άφησε τους οκτώ προηγούμενους μήνες να περάσουν χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στην πανδημία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΕΤΣΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!