πασοκ-περίεργες-οι-συναντήσεις-τσίπρ-233026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 28.01.2014 | 19:48

ΠΑΣΟΚ: Περίεργες οι συναντήσεις Τσίπρα με δικαστικούς λειτουργούς – ΣΥΡΙΖΑ: Κατανοητός ο πανικός

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως «περίεργη θεσμικά» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο του ΣτΕ, Σωτήρη Ρίζο και κατά μείζονα λόγο τη συνάντηση με την εισαγγελέα Ελένη Ράϊκου.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη «οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αρνηθούν μία συνάντηση που ζητείται. Το θέμα είναι γιατί επιδιώκεται από τον κ. Τσίπρα η δημιουργία εντυπώσεων που δυσκολεύουν το έργο της Δικαιοσύνης»«Οι θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας είθισται να συναντώνται με τους προέδρους των ανώτερων δικαστηρίων και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εν σώματι καθώς και με τις διοικήσεις των δικαστικών ενώσεων» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση της Κουμουνδούρου

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έρθει, καθώς με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε:

“Είναι απολύτως κατανοητό για το ΠΑΣΟΚ να πανικοβάλλεται και μόνο στο άκουσμα της λέξης «δικαιοσύνη». Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.”

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.