ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το συνέδριο «εξπρές» -Πρόεδρος Γεννηματά έως το 2021

Με την υπερψήφιση των καταστατικών προσαρμογών που εισηγήθηκε ο συντονιστής της ΚΟΕΣ και γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ολοκληρώθηκε απόψε το έκτακτο συνέδριο «εξπρές» του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την μεταβατική διάταξη συγχρονίζεται η θητεία τη Φώφης Γεννηματά ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τη θητεία της προέδρου Κινήματος Αλλαγής, δηλαδή μέχρι το 2021 οπότε και προβλέπεται η νέα διαδικασία εκλογής ηγεσίας.

Ταυτόχρονα εγκρίθηκε η καταστατική πρόβλεψη πως τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής. Ακόμη τα στελέχη σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν την συγκατάθεσή τους για τις ιδεολογικές και πολιτικές προτεραιότητες και του στόχους που θα πρέπει το Κίνημα Αλλαγής να διεκδικήσει.

Νωρίτερα ο Παύλος Γερουλάνος είχε θέσει θέμα ηγεσίας, ενώ ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κ. Γεννηματά,  υπογραμμίζοντας  ότι το συνέδριο δεν ήταν αντάξιο της ιστορίας του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, 2021


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!