παρασκευόπουλος-εξώδικο-στη-σοφία-νι-917555
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 27.06.2021 | 20:00

Παρασκευόπουλος: Εξώδικο στη Σοφία Νικολάου για τα περί «17.000 αποφυλακίσεων»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εξώδικο απαντά ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου, η οποία χθες σε ανάρτησή της ισχυρίστηκε ότι «οι επίσημοι αριθμοί αποδεικνύουν το έγκλημα του νόμου Παρασκευόπουλου». Περισσότερες από 17.000 αποφυλακίσεις σε 4,5 χρόνια.Μεταξύ αυτών δολοφόνοι και βιαστές. Η αλήθεια αυτή είναι κι ας μην αρέσει σε κάποιους».

«Δεν θα το αφήσω έτσι, πρόκειται για χυδαιότητα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας σήμερα στον Real FM, προανήγγειλε εξώδικο κατά της Σοφίας Νικολάου.

 Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρόσθεσε ότι «κανονικά γίνονται πάνω από 4-5.000 αποφυλακίσεις κάθε χρόνο, με κάθε αποσυμφορητικό νόμο που φέρνει κάθε κυβέρνηση. Στην περίοδο μου μπορεί να έγιναν περί τις 10-12.000 αποφυλακίσεις. Άλλο αυτό, όμως, που συμβαίνει κάθε χρόνο, άλλο αυτό που λέγεται και γράφεται. Μετανιώνω που υπήρξα ανεκτικός το προηγούμενο διάστημα παρά την συκοφάντησή μου. Αυτά τελείωσαν. Θα στείλω εξώδικο κι αν χρειαστεί θα προχωρήσω», σημείωσε με νόημα.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός ανέφερε, πως δέχτηκε απειλές από πρόσωπο επειδή ο δολοφόνος συγγενούς του αποφυλακίστηκε και θεώρησε πως ευθύνεται ο ίδιος και ο νόμος του, όπως αναγραφόταν σε μέσα ενημέρωσης και έλεγαν στελέχη της Ν.Δ.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.