Παραλήρημα Λαγού: Θα τους κάνω να μην ξέρουν από πού θα φύγουν

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 12 Οκτωβρίου 2020 - 15:10
  • Comments Off
 Σε παραλήρημα ο Λαγός μετά τη διακοπή του δικαστηρίου.Βγήκε μόνος του έξω και άρχισε να φωνάζει στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως θα πάει την υπόθεση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

«Η τρίτη έδρα που αλλάζει σε μια μέρα. Το υποσχέθηκα. Θα τους κάνω να μην ξέρουν από πού θα φύγουν. Δίκαια και νόμιμα. Εκμεταλλευτηκαν 67 αθώες ψυχές. Εμάς και τις οικογένειές μας» φώναζε ο Γιαννης Λαγός.  «Θα τους κρίνουν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια» συνέχισε ο Λαγός, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Μετά ζήτησε να κάνει κανονικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, χωρίς να φωνάζει! Δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος υπεράσπισής του, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος τόνισε: «Δεν είμαι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής». «Δεν είναι δυνατόν να βγάζουν όλα τα ΜΜΕ -ακόμη και η Προεδρος της Δημοκρατίας- αποφάσεις» προσέθεσε.

 https://www.youtube.com/watch?v=L3nE3BLl0s0
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΒΙΝΤΕΟ, ΛΑΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!