Δημοσκόπηση της ALCO – Τι λένε οι πολίτες για το δημοψήφισμα – Η διαφορά μεταξύ «ΝΑΙ» & «ΟΧΙ» – Πόσοι φοβούνται έξοδο από το ευρώ

Η διαφορά μεταξύ του “ναι” και του “όχι” σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Το Έθνος είναι 1,4%. Η “μάχη” είναι οριακή καθώς η διαφορά είναι κοντά στη μιαμιση μονάδα, μέσα στο όριο δηλαδή του στατιστικού λάθους. Σύμφωνα με την Αlco στην πρόθεση ψήφου το “ναι” παίρνει ποσοστό 41,5%, ενώ το “όχι” ποσοστό 40,2% . Στην αναγωγή επί των έγκυρων το “ναι” συγκεντρώνει ποσοστό 44,8% ενώ το “όχι” συγκεντρώνει ποσοστό 43,4%. Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων που κινείται στο 11,8%. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 61% των πολιτών πιστεύει ότι με το όχι υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ. Παράλληλα, ένα μεγάλο ποσοστό 74% λέει «ναι» στο ευρώ και ένα ποσοστό 15% θέλει εθνικό νόμισμα.

dimoskopisi

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ALCO, ΕΥΡΩ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!