Παναγιωτακόπουλος: Δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου

Την άποψη ότι δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου, εκφράζει με δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, υπενθυμίζοντας  «ο κ. Σαμαράς, που επέλεξε τον Μπαλτάκο για τη συγκεκριμένη θέση, δεν είναι εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αλλά βρίσκεται σε αυτή τη θέση κατόπιν συμφωνίας και άλλων.»

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παναγιωτακόπουλου:

Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να αποκαλύψει το ποιός είναι ο Μπαλτάκος.

Είχαμε προειδοποιήσει για την ακροδεξιά διολίσθηση και της Νέας Δημοκρατίας και της συγκυβέρνησης. Είχαμε προειδοποιήσει για τον αναβαθμισμένο ρόλο των ακροδεξιών, κάθε τύπου και δικτύου, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι με θητεία στην ΕΠΕΝ, Υπουργοί με θητεία στην ακροδεξιά και κάθε καρυδιάς καρύδι, προσβάλλουν βάναυσα τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας.

Δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου.

Δε γίνεται να συνεχίζει να υφίσταται ο ομφάλιος λώρος που συνδέει πλευρές της κυβέρνησης με τις διάφορες εκφάνσεις της ακροδεξιάς.

Όσοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή και δημοκρατική πορεία της χώρας, οφείλουν να παραιτηθούν.

Θυμίζουμε για την ιστορία πως ο κ. Σαμαράς, που επέλεξε τον Μπαλτάκο για τη συγκεκριμένη θέση, δεν είναι εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αλλά βρίσκεται σε αυτή τη θέση κατόπιν συμφωνίας και άλλων.

Αυτοί οι άλλοι, για πόσο καιρό θα συνεχίσουν άραγε να συνεργάζονται με το συγκεκριμένο σύστημα; Και μέχρι πότε θα αποδέχονται τους διάφορους Μπαλτάκους;

Κάθε απάντηση δεκτή!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!