ΟΑΣΑ: Zητούν προσωρινή παύση στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Την προσωρινή παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ λόγω του κορωνοϊού και της μεγάλης μείωσης της επιβατικής κίνησης, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, 32 βουλευτές με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τονίζουν πως υπό τις δεδομένες έκτακτες συνθήκες, ένα μεγάλο μέρος των κατόχων απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, οι οποίοι αποτελούν και τους τακτικούς αν όχι καθημερινούς χρήστες των μέσων μεταφοράς του Ομίλου ΟΑΣΑ, είτε εργάζεται από το σπίτι είτε αποφεύγει τη χρήση των ΜΜΜ για λόγους δημόσιας υγείας. Πολλοί μάλιστα από τους τελευταίους είναι κάτοχοι εξαμηνιαίας ή ετήσιας κάρτας, την οποία και έχουν προπληρώσει, με πολλά ΜΜΜ να κυκλοφορούν σχεδόν άδεια λόγω της μικρής προσέλευσης.

Στην ερώτηση τους οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν πως σε σχετικά αιτήματα των παραπάνω κατόχων για πάγωμα της κάρτας τους δυστυχώς «η διοίκηση της εταιρίας συμπεριφέρεται ως η χώρα να λειτουργεί υπό κανονικές συνθήκες».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΑΣΑ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΠΑΥΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!