Νέα δημοσκόπηση «φωτιά» -Δείτε τις διαφορές των κομμάτων

Σταθερά σε διψήφια διαφορά παραμένει η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της INTERVIEW για το ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.  Αναλυτικότερα στην δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία (37%) προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ (22,2%) με 14,8%, ενώ το κυβερνόν κόμμα προηγείται και ως προς την διαχείριση βασικών τομέων της πολιτικής. Ειδικότερα η κυβέρνηση παρουσιάζεται ότι διαχειρίζετα καλύτερα την οικονομία, την πανδημία, την εξωτερική πολιτική και τις επενδύσεις απ’ ότι θα την διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, το 38% των πολιτών που απάντησαν στην δημοσκόπηση πιστεύει ότι η χώρα μας είναι χαμένη από την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ το 29% ότι η χώρα μας είναι κερδισμένη.

Όσον αφορά την δημοφιλία των Υπουργών η αξιολόγηση τους με φθίνουσα σειρά ήταν η εξής:

Β. Κικίλιας (7.5), Ν. Παναγιωτόπουλος (7.2), και Α. Γεωργιάδης (7.0) κι ακολουθούν ο Κ. Πιερρακάκης (6.9), ο Χ. Θεοχάρης (6.3), ο Ν. Μηταράκης (6.1) και ακολουθούν ο Μ. Χρυσοχοίδης (6.0) και η Ν. Κεραμέως με (5.8)

Η ερώτηση για την πρόθεση ψήφου ήταν «Αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;» με την ΝΔ να έχει την πλειοψηφία των απαντήσεων με 37%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε με 22,2%. Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου:
ΝΔ 37.0%
ΣΥΡΙΖΑ 22.2%
ΚΙΝΑΛ 7.0%
ΚΚΕ 5.7%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.6%
ΜεΡΑ25 3.4%
ΑΛΛΟ 8.1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11.0%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 1.0%

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΔ, ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]