ΝΔ: Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εγκληματικό λάθος το άνοιγμα του τουρισμού;

  • Απο Aftodioikisi News
  • 8 Ιουλίου 2021 - 13:08
  • Comments Off

ΝΔ: Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εγκληματικό λάθος το άνοιγμα του τουρισμού;

Να απαντήσει αν συμφωνεί με την εκτίμηση της κ. Φωτίου ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος καλεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό…”, είπε συγκεκριμένα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό» επισημαίνεται.

«Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος», καταλήγει η ανακοίνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΦΩΤΙΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]