ΡΟΗ
προηγ επομ

Μπογδάνος: Δεν ταυτίζω την «Αυγή» με το ναζιστικό άκρο

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 13 Οκτωβρίου 2020 - 15:00
  • Comments Off

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την παρακάτω ανάρτηση, με το πρώτο συνθετικό της λέξης «Χρυσή» από το λογότυπο της Χρυσής Αυγής κι άλλο ένα με τη λέξη «Αυγή» από το λογότυπο της εφημερίδας.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ του ζητήθηκε να απαντήσει για το εξώδικο της «Αυγής». Ο βουλευτής υποστήριξε: «Θα προτιμούσα να μην είχε χρειαστεί να την κάνω» απάντησε αν θα ξαναέκανε την ανάρτηση. «Δεν έχω διάθεση να πάω στο δικαστήριο με κανέναν», συμπλήρωσε, λέγοντας πως το εξώδικο του το στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού η «Αυγή» είναι εφημερίδα του.

«Δεν ξέρω πως μπορεί να ανακληθεί μια ανάρτηση», πρόσθεσε. Δεν θέλω να ταυτίσω το περιβάλλον της Αυγής, δηλαδή του οργάνου της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής Αριστεράς με το ναζιστικό άκρο. Το σχόλιο μου έχει να κάνε με τις ακραίες μεθόδους που η ίδια η Αυγή χρησιμοποίησε για να στοχοποίησει και να προπαγανδίσει», κατέληξε. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΑΥΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!