Στο απώτερο μέλλον οι προσλήψεις 10.500 εκπαιδευτικών -Ποιες προχωρούν (video)

Στο απώτερο μέλλον μετέφερε τις 10.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ εγγεγραμμένο για τους 10.500 μόνιμους εκπαιδευτικούς και είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, Θα δώσουμε όμως μάχη για να πετύχουνε αυτές τις προσλήψεις σε βάθος χρόνους. Γιατί είναι απαράδεκτο να καλύπτονται οι θέσεις με αναπληρωτές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα επανέλαβε ότι θα προχωρήσουν οι 4.500 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή, για τις οποίες, όπως είπε, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε όσο έπρεπε τις διαδικασίες, πρέπει να δώσουμε αγώνα δρόμου για να είναι οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία το Σεπτέμβριο. Τέλος ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι είναι προτεραιότητα οι προσλήψεις στην ασφάλεια και την υγεία.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, 10.500, ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!