Μητσοτάκης: Στις 30 Νοεμβρίου ξεκινά η λειτουργία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη
Για τα έργα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξη του στη ΔΕΘ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι αλλαγές στην πόλη ξεκινούν με την έναρξη της λειτουργίας του μετρό στις 30 Νοεμβρίου.
Η δεύτερη τετραετία είναι αυτή της υλοποίησης των έργων για τη Θεσσαλονίκη, τόνισε, η πρώτη ήταν αυτή του σχεδιασμού. Μίλησε για τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της πόλης, καθώς και για το FlyOver, αναγνωρίζοντας την αναστάτωση που έχει προκαλέσει και ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να το εγκαινιάσει πριν τις εθνικές εκλογές του 2027.
«Τα ηλεκτρικά λεωφορεία είναι ήδη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη τετραετία της κυβέρνησής μας για τη Θεσσαλονίκη είναι η τετραετία της υλοποίησης των έργων», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το 2027 η Θεσσαλονίκη θα είναι μια άλλη πόλη» κατέληξε.
Προτεινόμενα άρθρα
17.08.2026 | 22:39
17.08.2026 | 21:45






