Μητσοτάκης: Πώς τα ξαναφτιάξαμε με την Μαρέβα

Δεν απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική του ζωή, ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Κ. Μητσοτάκης σε μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση μίλησε για την σχέση του με τη γυναίκα του που πέρασε από μια μικρή περιπέτεια.

Δείτε τις είπε:

Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Μάλιστα. Θέλω να μου πείτε, περνάει η Ελλάδα κρίση στους γάμους, στις σχέσεις; Πώς καταφέρατε να ξαναγυρίσετε με την Μαρέβα, όσο μπορείτε να μου πείτε, υπάρχει κάποιο μυστικό; Είναι η πολύ μεγάλη αγάπη; Είναι τα παιδιά;

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν είναι τα παιδιά, όσο και αν ακούγεται παράξενο αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει, ότι αξίζει τον κόπο, να κρατιέται μία σχέση ζωντανή για τα παιδιά. Είναι εις βάρος των παιδιών. Νομίζω ότι υπήρχε πάντα μία μεγάλη αγάπη και ένας αμοιβαίος θαυμασμός. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη συγκυρία στην αρχή της πολιτικής μου καριέρας, με πιέσεις τις οποίες και οι δύο δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε. Δεν είπαμε ποτέ ο ένας βαριές κουβέντες για τον άλλον. Βάλαμε πάντα τα παιδιά σε πρώτη μοίρα. Κάναμε τη ζωή μας για αρκετά χρόνια. Αλλά αν μπορώ ταπεινά να δώσω μία συμβουλή: Οι Αγγλοσάξονες έχουν μία φράση που λέει ότι “Το γκαζόν είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη μεριά του φράχτη”. Δεν είναι. Δηλαδή πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι εδώ.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΕΒΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!