Μητσοτάκης: «Ναι σε ντιμπέιτ, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς»
Ανοιχτός σε ντιμπέιτ ενόψει των εκλογών 2023, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, «όπως ορίζει ο νόμος», εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status της Θεσσαλονίκης.
«Υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα debate»«Όπως ξέρετε, υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα debate που γίνονται στην προεκλογική περίοδο, συμμετέχουν προφανώς όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και βεβαίως κι εγώ είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να κάνουμε ένα debate, όπως το προβλέπει ο νόμος, για να μπορέσουν οι πολίτες να κατατοπιστούν πλήρως για τις θέσεις των κομμάτων», σημείωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:
«Από εκεί και πέρα όμως θέλω να σας θυμίσω, επειδή επιμένει ο κ. Τσίπρας πολύ σε debate, ότι έχουμε κάνει παραπάνω από 80 συζητήσεις στη Βουλή. Η Βουλή, εξάλλου, είναι ο χώρος στον οποίο διασταυρώνουμε, θα έλεγα, τα επιχειρήματά μας και τα πολιτικά μας ξίφη».
Προτεινόμενα άρθρα
13.08.2026 | 20:29
13.08.2026 | 14:34






