ΜεΡΑ25 κατά Μπέου για τα νερά στις Σταγιάτες 

 Σκληρή επίθεση κατά του Αχ. Μπέου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρ. Αρσένης, σχετικά με τις νέες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου για τα νερά στις Σταγιάτες. 
Συγκεκριμένα σε δήλωση του, την οποία συνοδεύει και από σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή, σημειώνει:
Σε νέα ιταμή επίθεση κατά όλων όσων δεν υποτάσσονται στους δικούς του σχεδιασμούς, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που απεργάζεται τον αποκλεισμό του χωριού των Σταγιατών από την πηγή -που υπήρξε αιτία ύπαρξης και σημείο αναφοράς του χωριού για 350 χρόνια- και τη δημιουργία μονάδας παραγωγής εναλλακτικών καυσίμων στον ΧΥΤΑ Βόλου με στόχο την πώληση τους στο ρυπογόνο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του κατά καλλιτεχνών και πανεπιστημιακών που αντιτίθενται στους σχεδιασμούς του, έρχονται σε συνέχεια των ποινικά κολάσιμων σχολίων του κατά της τοπικής κοινότητας των Σταγιατών Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου στις 18 Μαΐου.

Όσο οι απρεπείς, προσβλητικοί λόγοι και οι ανάλογες ενέργειες του δημάρχου Βόλου παραμένουν ανεκτές από την κοινή γνώμη, την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και τον Υπουργό Εσωτερικών,  ο Αχιλλέας Μπέος θα συνεχίσει να βυσσοδομεί κατά των νερών του Πηλίου.

Υπέβαλα εκ μέρους του ΜέΡΑ25 την περασμένη Δευτέρα, δυο Επίκαιρες Ερωτήσεις, τόσο για το θέμα του νερού στις Σταγιάτες, όσο και για το θέμα της μετατροπής του Βόλου σε ελληνική πρωτεύουσα της καύσης απορριμμάτων .

Σε ό,τι αφορά στο νερό στις Σταγιάτες, που χρήζει άμεσης παρέμβασης, ρωτούμε τον υπουργό Εσωτερικών ποια είναι η θέση του απέναντι στην ιταμή συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου και πως προτίθεται να διαχειρισθεί το θέμα της κακοδιαχείρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόλου, που οδηγείται σε πλήρη απαξίωση με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίηση.

Επισυνάπτονται οι δύο επίκαιρες ερωτήσεις που θα συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής.

Με ευθύνη του Δημάρχου, η κοινωνική αναταραχή στις Σταγιάτες Βόλου.

Εργοστάσιο Καύσης Σκουπιδιών στο Βόλο κατά παράβαση ευρωπαϊκών οδηγιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΕΟΣ, ΝΕΡΑ, ΜΕΡΑ25


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!