ΜέΡΑ25: Καλεί σε μαζική αντίδραση για να μην εφαρμοστεί ο Πτωχευτικός Κώδικας

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 27 Οκτωβρίου 2020 - 10:15
  • Comments Off

Το ΜέΡΑ25 διά του εκπροσώπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «παρά τις έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων, την πρόδηλη αντισυνταγματικότητα των ρυθμίσεων και το ταξικό περιεχόμενο τους, προχώρησε στην ψήφιση του νέου πτωχευτικού κώδικα, το πρώτο πολυνομοσχέδιο του 5ου μνημονίου».

Ο νόμος αυτός, σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη «φτωχοποιεί ακόμα περισσότερο επιχειρήσεις και νοικοκυριά, λεηλατώντας ό,τι έχει απομείνει από την ιδιωτική περιουσία, μιας και η δημόσια έχει ήδη σχεδόν εξ ολοκλήρου εκποιηθεί». Πρόκειται, προσθέτει, «για μια ακόμα μεγαλύτερη ταξική επίθεση της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για λογαριασμό της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, απέναντι στους μικρομεσαίους και τους πιο αδύναμους». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25, οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν μαζικά στην εφαρμογή αυτής της νέας μνημονιακής λαίλαπας «που θα τους οδηγήσει στην απώλεια της επιχείρησης και της κατοικίας τους και όλες και όλοι μαζί να αντισταθούμε στους πλειστηριασμούς και τη ρευστοποίηση περιουσιών και ζωών».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΜΕΡΑ 25


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]