Με 60 βουλευτές ο αγιασμός στη Βουλή λόγω κορωνοϊού

Η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, για την έναρξη των εργασιών της Β΄ Συνόδου της ΙΗ΄ κοινοβουλευτικής Περιόδου, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τέσσερα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, οι οποίοι τον συνόδευαν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την έναρξη της τελετής, ανέγνωσε το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της Α΄ Συνόδου.

Με τη λήξη του Αγιασμού, ο Αρχιεπίσκοπος, απευθυνόμενος στα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ευχήθηκε «καλή δύναμη και υγεία, έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που σας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο και τα συνοδεύοντα αυτόν μέλη της Ιεράς Συνόδου κατά την άφιξή τους στο Κοινοβούλιο και τους συνόδευσε στο γραφείο του, όπου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!