Μ. Γλέζος: Ανεπίτρεπτο να περνά η ενέργεια στα χέρια των ξένων

Ως ανεπίτρεπτη ενέργεια χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι η δικομματική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτό από τη στιγμή που έχει χάσει τη δεδηλωμένη, όπως έδειξαν οι ευρωεκλογές.

«Είναι ανεπίτρεπτο η ενέργεια να περνάει στα χέρια ξένων. Το θέμα μπορεί να λυθεί και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Αρθούρος ο Ζερβός της ΔΕΗ. Τον καλώ να ανταποκριθεί στη συνείδησή του» είπε ο ευρωοβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τους κατηφείς ουρανούς των Βρυξελλών σας χαιρετώ», απευθύνθηκε στην πρωϊνή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

«Παρόλα ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με το τι είχα συναντήσει πριν από 30 χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο, ακόμη βρίσκεται κάτω από την επίδραση των κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων και των μονοπωλίων», είπε ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος δέχθηκε ένα «μεγάλο εύγε» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για την παρέμβασή του στο Ευρωκοινοβούλιο για την Κύπρο.
«Είναι ανεπίτρεπτο η Κύπρος, ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ενωσης να κατέχεται από ξένα στρατεύματα» ήταν η παρέμβαση του κ. Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Από όσα υποσχέθηκε να κάνει ο Σουλτς το ένα εκατοστό μονάχα να κάνει θα είναι κέρδος» είπε ο κ. Γλέζος, «υπάρχει μεγάλη απόσταση από τα λόγια στην πράξη», τόνισε.

«Ο Σουλτς υποσχέθηκε και του πουλιού το γάλα. Υποσχέθηκε τα πάντα. Και όταν ζήτησε την ψήφο της ομάδας των αριστερών, είπε ότι θα κάνει, θα κάνει, θα κάνει».

«Μπορεί να μην έχουμε τη δύναμη την αριθμητική μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όμως έχω διαπιστώσει πως είναι άλλη η βούληση των λαών και άλλη η βούληση των ευρωβουλευτών» συμπλήρωσε ο κ. Γλέζος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!