Λεουτσάκος: Δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα

«Δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα», δήλωσε ο Στάθης Λεουτσάκος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα, απαντώντας ουσιαστικά στις βολές του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για προτάσεις της συγκεκριμένης τάσης του κυβερνώντος κόμματος για «μνημόνιο και δραχμή».

«Δυστυχώς μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στο μνημόνιο», είπε στο Mega ο κ. Λεουτσάκος. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει τα κομματικά όργανα στην κατάψυξη. Τα μνημόνια δεν είναι ρεαλισμός αλλά καταστροφή και υποταγή της χώρας», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση του ΚΚΕ απέναντι στην Αριστερή Πλατφόρμα σημείωσε: «Η στάση του ΚΚΕ δεν βοηθάει το λαϊκό κίνημα».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο των εκλογών και στη στάση της Αρισταερής Πλατφόρμας σημείωσε: «Εμείς θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κυριαρχία μέχρι τέλους με κάθε τρόπο. Δεν υπηρετούμε τα μνημόνια που καταστρέφουν». 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΚΚΕ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΔΡΑΧΜΗ, ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!