Κουίκ: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναγεννηθεί - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
24
Ιούνιος
Back

Κουίκ: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναγεννηθεί

Για ανάγκη αναγέννησης του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την «έναρξη συζητήσεων» για την κεντροδεξιά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ «για ποια συσπείρωση «Κεντροδεξιάς» τολμούν να μιλάνε κάποιοι, όταν οι ίδιοι δεν σέβονται και έχουν διαλύσει Αρχές και Υποθήκες που άφησε ο ιδρυτής της ΝΔ; Μετά την απόπειρα των 180 που δεν τους βγαίνει, ούτε το εφεύρημα της «κεντροδεξιάς» και μάλιστα με το σημερινό status της Ν.Δ., θα βοηθήσει στην πολιτική τους επιβίωση».

Παράλληλα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος και το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναγεννηθεί.

Καταλήγοντας ο κ. Κουίκ, υπογράμμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδεικνύουμε με τη συνέπειά μας ότι εμείς είμαστε πράγματι ο πυρήνας για κάτι καινούργιο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!