ΚΚΕ για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου : «Αέρα στα πανιά» της Χρυσής Αυγής έδωσε η πρόταση της εισαγγελέως

Τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι,  στην πλατεία Συντάγματος  στη διάρκεια συγκέντρωσης περίπου 400 ατόμων παρουσία στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, καταδικάζει το ΚΚΕ.

Σημειώνει ότι «αέρα στα πανιά» της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η «απαράδεκτη» πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της οργάνωσης. Παράλληλα καλεί σε αγώνα για να απομονωθούν οι φασίστες αλλά και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους.

Ειδικότερα το ΚΚΕ, σε σχόλιό του τονίζει ότι : «Η δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι, ο οποίος συνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης, δεν είναι μόνο καταδικαστέα.

Είναι και απόδειξη ότι σήμερα «αέρα στα πανιά» της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να επανέρχονται στη δολοφονική τους δράση.

«Τώρα πρέπει να ενταθεί η επαγρύπνηση και ο αγώνας για να απομονωθούν οι φασίστες, αλλά και για να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΚΚΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!