ΚΙΝΑΛ: Ο Μαρκογιαννάκης αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για άλωση του Δημοσίου

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις Μαρκογιαννάκη για τις «προσφορές» που δέχθηκε από τον κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να μην κατέλθει υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής και με ανακοίνωση του, σημειώνει:

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, σύμφωνα με τις οποίες ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκη του πρότεινε θέση διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς προκειμένου να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αποκαλύπτει την πραγματική ατζέντα και το όραμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εκ «δεξιών» άλωση του Δημοσίου εφόσον έρθει στην Κυβέρνηση.

Οι δηλώσεις αυτές καταδεικνύουν την υποκρισία της Ν.Δ., καθότι έρχονται λίγες μέρες αφότου από το βήμα της ΔΕΘ, ο Πρόεδρός της κατήγγειλε την άλωση του κράτους από τον κομματικό μηχανισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποσχόμενος παράλληλα αξιοκρατία και διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση, ξεχνώντας προφανώς να αναφέρει ότι στους «κρυφούς σχεδιασμούς» της υπάρχει η πλήρης χειραγώγηση και κομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης.

Τόσο η ΝΔ, όσο και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να κατανοήσουν ότι το ελληνικό Κράτος δεν μπορεί να αποτελεί αποθετήριο μη επιθυμητών στελεχών στη βουλευτική σκακιέρα, ούτε ευκαιριακός τρόπος βολέματος των κομματικών ημετέρων.

Το Κίνημα Αλλαγής πρώτο αυτό, άνοιξε τις θέσεις των στελεχών των δημόσιων φορέων στην «αξιότητα εκάστου», δημιουργώντας το open.gov . Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται απέναντι στη συντηρητική λογική που διέπει τόσο τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και τη ΝΔ, και δεσμεύεται ότι η επιλογή διοικητών σε ΔΕΚΟ και Ανεξάρτητες Αρχές να διενεργείται με δημόσιες, διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΙΝΑΛ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!