ΚΙΝΑΛ για Λοβέρδο -Novartis: Θα καταπέσει η σκευωρία

«Θα καταπέσει η σκευωρία, θα λογοδοτήσουν οι εμπνευστές της» δηλώνει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την διαβίβαση της δικογραφίας της Novartis στη Βουλή με το ερώτημα άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Με τις σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνεται πια απόλυτα ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση της Novartis μόνο για τις μικροκομματικές της επιδιώξεις, για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Χ. Τρικούπη.

Το ΚΙΝΑΛ εγκαλεί την κυβέρνηση ότι «ενώ απέφυγε να ερευνήσει ουσιαστικά το πραγματικό σκάνδαλο με την εκτόξευση των τιμών των φαρμάκων στο οποίο εμπλέκονται και Υπουργοί της, εμμένει στην σκευωρία στοχοποιώντας συγκεκριμένα στελέχη και μάλιστα …με δόσεις».

Και καταλήγει το ΚΙΝΑΛ: «Δεν θα της περάσει. Η σκευωρία θα καταπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και εκτελεστές της θα λογοδοτήσουν».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, NOVARTIS, ΚΙΝΑΛ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!