Καρχιμάκης: Η σκευωρία θα καταρρεύσει

Τη βεβαιότητα ότι η «εναντίον του σκευωρία θα καταρρεύσει» εκφράζει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

«Όλα όσα γράφονται ή λέγονται σε βάρος μου είναι απολύτως αβάσιμα, γιατί είναι αντίθετα προς την αλήθεια. Υπήρξα και παραμένω ο άνθρωπος και πολιτικός που τολμά να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, επειδή παγίως απέβλεψα στην τήρηση των δημοκρατικών αρχών και κυρίως στο σεβασμό και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καρχιμάκης.

Και προσθέτει:  «Οι  ευτελείς ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας  να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή τους συμπεριφορά. Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει. Και όσοι νομίζουν ότι θα μου κλείσουν το στόμα, πλανώνται πλάνην οικτράν..»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!