Καπερνάρος: Δεν μάθαμε ποτέ τι πληρώσαμε στους Ολυμπιακούς

«Καμία από τις εκτιμητικές εταιρείες και τα ύψη των ποσών που εισπράττουν δεν έχουν γνωστοποιηθεί σε κανέναν. Είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη γη που κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο λαός δεν γνωρίζει πόσο τους στοίχησε», σχολίασε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Realfm.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ένα ηλίθιο τόλμημα. Είμαι προκατειλημμένος, ότι αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έγιναν για να κάνουν πλιάτσικο πολλοί υπουργοί. Ήξεραν ότι θα ληστέψουν στα δημόσια ταμεία. Τους έκαναν για να καταστρέψουν και να κάνουν πλιάτσικο, ως κοινοί κλέφτες, ως κοινοί λωποδύτες, γι αυτό ψήφισαν και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών», πρόσθεσε

«Δεν ορίζει τίποτα το Ελληνικό κράτος, παρά μόνο αυτοί που εκτελούν εντολές. Και λιγότερο θα πουληθούν αν έρθει μια πρόταση. Αυτό το καθορίζουν τα μνημόνια και ο εφαρμοστικός νόμος του 2011. Όσο θέλουν θα πουλήσουν. Κανείς δεν τολμά να μιλήσει διότι έχουν υπογράψει ότι εδώ έχει να κάνει με τους έξω που ορίζουν το ΤΑΙΠΕΔ. Είναι θέμα χρόνου το ΤΑΙΠΕΔ να πάει στο εξωτερικό. Θα πάνε εκεί και θα πουλάνε ότι θέλουν, όσο θέλουν σε όποιους θέλουν», συμπλήρωσε και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή τους λέγοντας: «Αυτοί το ήξεραν. Όταν παραγράφεται ένα κακουργηματικό έγκλημα σε 3,5 χρόνια. Αυτοί ήξεραν και τα έκαναν. Βλέπετε να κουνιέται κανένας;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΑΙΠΕΔ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!