Γεννηματά: Θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη απηύθυνε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Φώφη Γεννηματά, η οποία νωρίτερα επισκέφθηκε την Εδεσσα και συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες αλλά και εργαζόμενους σε συνεταιρισμούς, ξεδίπλωσε το πρόγραμμα «Ελλάδα» του Κινήματος Αλλαγής.

Με κύριο σύνθημα «Η λογική επιστρέφει στη χώρα, στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών, η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος» η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι εγγύηση «σε μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε έναν ανεύθυνο και αχαλίνωτο ΣΥΡΙΖΑ» και σημαίνει «ομαλότητα και πολιτική σταθερότητα στη χώρα». Επίσης, επισήμανε ότι το δίλημμα των εκλογών «δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες».

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε πως «ως υπεύθυνη αντιπολίτευση και όσο περνάει από το χέρι μας, θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης, κάθε απόπειρα που θα βλάψει την πολιτική ομαλότητα και θα θέσει σε κίνδυνο εθνικά και δημοκρατικά κεκτημένα». Περιέγραψε εκ νέου τα «κρίσιμα εθνικά θέματα» όπου μπορεί να υπάρξει συνεννόηση: Στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, στη συνταγματική αναθεώρηση, σε προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, στην επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας, δεσμεύσεων της Κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ, όπου το ΚΙΝΑΛ, όπως θα πει «θα συμβάλλει θετικά και ουσιαστικά, γιατί εμείς την εθνική συνεννόηση την πιστεύουμε και την εννοούμε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΟΜΙΛΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]