Γεννηματά-αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Θα στηρίξουμε τους «πράσινους» εκλεγμένους δημάρχους & περιφερειάρχες

Στήριξη στους αιρετούς που είχε στηρίξει το 2014 από το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να δώσει εκ νέου το ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή της στον Action 24 η επικεφαλής του κόμματος Φώφη Γεννηματα: «Εμείς στηρίζουμε τους εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημάρχους και Περιφερειάρχες που στηρίχθηκαν από το χώρο μας, είναι επιτυχημένοι, έχουν τέτοια σχέση με την τοπική και περιφερειακή κοινωνία που είναι φανερό ότι θα ξαναεκλεγούν», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού γιατί, όπως είπε, αναγκάζεται να στηρίξει υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ γιατί «δεν έχει τα κότσια”.  Γιατί δεν έχει ανθρώπους.  Δεν έχει ανθρώπους να ηγηθούν στις Περιφέρειες αυτές και δεν έχει πια τις δυνάμεις που είχε για να μπορέσει να στηρίξει στελέχη που δεν έχουν ούτε αναγνωρισιμότητα, ούτε ικανότητα, ούτε είναι καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες….Έρχεται πίσω μας. Καλώς να ορίσει πίσω μας. Απλώς αποδέχεται και παραδέχεται ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κερδίσει με δικά του ικανά στελέχη αυτές τις Περιφέρειες και αυτούς τους Δήμους. Είναι πάρα πολύ απλό», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Προκάλεσε, δε, τον κ. Τσίπρα  «να κατεβάσει δικούς του Συνδυασμούς, με δικούς του Υποψηφίους σε αυτές τις Περιφέρειες και σε αυτούς τους Δήμους, να μετρήσει τις δυνάμεις του και να δει στην πορεία την συνεννόηση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!