Φ. Γεννηματά: Καθαρές πολιτικές, όχι άλλη υποχωρητικότητα στην Τουρκία

  • Απο Aftodioikisi News
  • 24 Ιουνίου 2021 - 13:42
  • Comments Off

Φ. Γεννηματά: Καθαρές πολιτικές, όχι άλλη υποχωρητικότητα στην Τουρκία

Η Κυβέρνηση να πει το ναι στη θετική ατζέντα για την Τουρκία πρέπει να διασφαλίσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη γειτονική χώρα στη λογική ενός νέου Ελσίνκι, τονίζει η Φώφη Γεννηματά.

Αυτό τόνισε η Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στην προπαρασκευαστική σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

«Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για να πει το ναι στη θετική ατζέντα για την Τουρκία πρέπει να διασφαλίσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη γειτονική χώρα στη λογική ενός νέου Ελσίνκι

Όπως: Την υποχρέωση της Τουρκίας να προσχωρήσει στη Σύμβαση για το Δίκαιο της θάλασσας. Την άρση του casusbelli κατά της Ελλάδας. Την πλήρη εγκατάλειψη κάθε προκλητικής ενέργειας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Τη συνεργασία για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό. Καθαρές πολιτικές, καθαρές κουβέντες. Όχι άλλη υποχωρητικότητα στην Τουρκία», ανέφερε στη δήλωσή της η πρόεδρος τουΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, PES


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]