Ευρωεκλογές 2019: Τα φαβορί και οι αποδόσεις από τις εταιρείες στοιχημάτων

 Σε κλίμα εκλογών έχει μπει για τα καλά πλέον η χώρα μας καθώς βρισκόμαστε σχεδόν δέκα ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές αλλά και τις Δημοτικές Εκλογές. Εκτός του γεγονότος ότι βρισκόμαστε σε χρονιά βουλευτικών εκλογών, υπάρχουν κι άλλες αναμετρήσεις για τις οποίες θα κληθούν να ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες. Οι ψηφοφόροι οφείλουν να προσέλθουν στις κάλπες στις 26 Μαίου 2019. Τότε θα ψηφίσουν και για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Οι επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές, έχουν οριστεί για τις 2 Ιουνίου. Έτσι, η ενότητα εκλογές στοίχημα, χτυπάει… κόκκινο αυτήν την περίοδο και οι bookmakers προσφέρουν δυνατές αγορές στα εγγεγραμμένα μέλη τους.Το ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα είναι μεγάλο. Φυσικά, από την όλη υπόθεση, δεν θα μπορούσε να λείπει και το στοίχημα. Τα πολιτικά γεγονότα έχουν τη δική τους θέση στις πλατφόρμες των στοιχηματικών ιστοσελίδων, τα τελευταία χρόνια, και μαγνητίζουν την προσοχή του κοινού. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν αναρτήσει τις αποδόσεις τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο και για τις Δημοτικές Εκλογές. Ποιοί είναι τα φαβορί; Ποιοί παλεύουν για την έκπληξη; Αυτά θα τα δούμε βλέποντας τις επιλογές που προσφέρουν κάποιοι εκ των bookmakers στη χώρα μας, για τις δύο αυτές εκλογικές αναμετρήσεις.

Ευρωεκλογές Στοίχημα 2019

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η ΝέαΔημοκρατία. Για το λόγο αυτό, η Betshop την προσφέρει στην πιο χαμηλή τιμή, από τα υπόλοιπα κόμματα. Το αντίπαλον δέος, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί με μεγάλη διαφορά στην απόδοση, όπως και η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, το Κίνημα Αλλαγής και η επιλογή Άλλο Κόμμα.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Stoiximan, αφού η Νέα Δημοκρατία εντοπίζεται ξανά στην πιο χαμηλή απόδοση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και εδώ στη δεύτερη θέση των φαβορί. Ακολουθούν κατά σειρά ξανά η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, το Κίνημα Αλλαγής και η επιλογή Άλλο Κόμμα.

Ο συγκεκριμένος bookmaker παρέχει κι άλλου είδους αγορές για τις Ευρωεκλογές. Για παράδειγμα, υπάρχουν επιλογές για το ποσοστό αποχής. Θα είναι κάτω από 42%; Από 42.01% έως 45%; Θα φτάσει στο υψηλό 45.01% έως το 48.00%; Ή θα ξεπεράσει το 48.01%;

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τα ποσοστά των κομμάτων. Το όριο του Over/Under για τη Νέα Δημοκρατία, είναι στο 32.50%, και οι αποδόσεις ελκυστικές. Στον ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο όριο βρίσκεται στο 23.50%. To Over/Under για τη Χρυσή Αυγή κρίνεται από το όριο του 9.00%. Φυσικά, ανάλογη αγορά υπάρχει για όλα τα κόμματα.

Στην εν λόγω στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκουμε και αγορές για τη διαφορά τωνκομμάτων. Θα κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του 8.00% η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καλύψει handicap 2.00% απέναντι στο ΚΚΕ και το Κίνημα Αλλαγής; Με το ΚΙΝ.ΑΛ. να έχει πλεονέκτημα 0.5%, θα υπερισχύσει του ΚΚΕ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!