ΡΟΗ
προηγ επομ

Ευρωεκλογές 2019: Νέα πλατφόρμα «Talking Europe» – «Ντιμπέιτ» πολιτών με ένα κλικ

Οι Ευρωεκλογές 2019 βρίσκονται προ των πυλών και η νεοσύστατη πλατφόρμα «Talking Europe» προωθεί τον πανευρωπαΐκό διάλογο και γεφυρώνει τους πολίτες της Ευρωπαΐκής Ένωσης με αντικρουόμενες απόψεις.

Η εφαρμογή, που αξίζει κανείς να αφιερώσει χρόνο για να γνωρίσει και να περιηγηθεί, υποδέχεται το χρήστη με πέντε βασικές ερωτήσεις ιδεολογικού προσανατολισμού, όπως, «η μετανάστευση είναι θετική για την Ευρώπη;».

talking_euro

Σχετική ερώτηση γίνεται και για την απαγόρευση της πλαστικής σακούλας στα σουπερ μάρκετ σε όλη την Ευρώπη.

Έπειτα από μια σειρά ερωτήσεων ο επισκέπτης ή ο εγγεγραμένος χρήστης συμπληρώνει το προφίλ του και στη συνέχεια αντιστοιχίζεται με χρήστες που κατέχουν διαφορετικές απόψεις και προέρχονται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η άψογα σχεδιασμένη πλατφόρμα, αποτελεί σίγουρα, ένα μοναδικό κίνητρο για διάλογο, με τους χρήστες να ανταλλάσουν απόψεις και εμπειρίες.

Δείτε την μοντέρνα πλατφόρμα ΕΔΩ

Η εφαρμογή έχει χρήστες από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Πορτογαλία, χώρες που χρησιμοποιούν συχνά την εφαρμογή.

Άλλο ένα avantage είναι ότι ο διάλογος είναι κλειστός και οι χρήστες μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και άμεσα, χωρίς το φόβο της κριτικής ή της δημόσιας έκθεσης.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, εμείς συνδεθήκαμε με την 32χρονη Cindy από την Γαλλία και ανταλλάξαμε απόψεις μαζί της στην ερώτηση, έαν πρέπει οι ηλικίες των 16 ετών να έχουν δικαίωμα στην ψήφο.

Πηγή: Πρώτο θέμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΤΙΜΠΕΙΤ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019, TALKING EUROPE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!