Εστία: Τσακαλώτος αμφισβητεί Τσίπρα -Τι λέει για αυτοδιοικητικές εκλογές

  • Απο stergios
  • 28 Απριλίου 2018 - 11:14
  • Comments Off

Απόσπασμα σε κείμενο της πρωτοβουλίας των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται για το σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Εστία». Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα το συγκεκριμένο τμήμα του κειμένου προκάλεσε κρίση στις σχέσεις Τσίπρα – Τσακαλώτου – Βούτση, ενώ την ίδια στιγμή -σύμφωνα πάντα με την «Εστία»- υπάρχει διαφωνία κορυφής στο κυβερνών κόμμα αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Η Ομάδα Τσακαλώτου αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, φέρονται να προκρίνουν την ταυτόχρονη διεξαγωγή εθνικών εκλογών και ευρω-εκλογών. Κατά το Μαξίμου, αυτή η επιλογή όμως ευνοεί το σενάριο της παρενθέσεως, της ήττας και της αποχώρησης από την εξουσία γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός το αποδοκίμασε, ασυνήθιστα ενοχλημένος στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο. Η ομάς Τσακαλώτου φέρεται επίσης να διαφωνεί τόσο με την ταυτόχρονη διεξαγωγή εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών όσο και με τη συνεργασία με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς στους Δήμους και τις Περιφέρειες», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!