Ερώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Όλγα Γεροβασίλη

«Μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό θέμα» για την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, καταγγέλλουν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Κουτσούκος, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών και έχει ως αντικείμενο την εταιρεία «Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Άρτας Κ. Αλεξίου-Ο. Γεροβασίλη ΟΕ» και τα όσα προσφάτως δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Οι βουλευτές ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή αν υπάρχουν εν ενεργεία συμβάσεις της ως άνω εταιρίας με δημόσιους φορείς και εάν ναι, ποιες, με ποια διάρκεια και με ποιο οικονομικό αντικείμενο.

Επίσης ζητούν να ενημερωθούν ποιες ενέργειες θα γίνουν «σε σχέση με την συνταγματικώς προβλεπόμενη ακυρότητα των καταρτισθεισών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ή με άλλους φορείς του Δημοσίου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!