εκλογές-τι-τηλεθέαση-έκανε-το-debate-του-2015-1177224
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.05.2023 | 13:10

Εκλογές: Τι τηλεθέαση έκανε το debate του 2015

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το debate των πολιτικών αρχηγών παρακολούθησε χθες (10.5.2023) το βράδυ μέσα από τις συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, αθροιστικά μέσα από τις συχνότητες των 6 τηλεοπτικών σταθμών (με αλφαβητική σειρά) ALPHA, ΑΝΤ1, ΕΡΤ1, ΟΡΕΝ, ΣΚΑΪ, STAR το debate παρακολούθησε το 53,8% στο γενικό σύνολο και το 51,3% του δυναμικού κοινού.

Αντίστοιχα, την προηγούμενη τηλεμαχία των επτά τότε πολιτικών αρχηγών (Β. Μεϊμαράκης- ΝΔ, Α. Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Γεννηματά – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, Σ. Θεοδωράκης – Ποτάμι, Π. Λαφαζάνης – Λαϊκή Ενότητα, Δ. Κουτσούμπας – ΚΚΕ, Π. Καμμένος – ΑΝΕΛ), που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, παρακολούθησαν μέσα από τη συχνότητα των 7 τηλεοπτικών σταθμών (με αλφαβητική σειρά) ALPHA, ΑΝΤ1, ΕΡΤ1, MEGA, ΟΡΕΝ, ΣΚΑΪ, STAR το 68,7% των τηλεθεατών στο γενικό σύνολο και το 66,9% των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 ετών.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.