Δημοσκόπηση για Κεντροαριστερά: Ποιοι προηγούνται -Ποιος αντιδρά

Με ποσοστό πάνω από 30% προηγείται η Φώφη Γεννηματά στη μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα που θα δημοσιευθεί αύριο Κυριακη. Στη δεύτερη θέση σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr βρίσκεται με ποσοστό γύρω των 20% ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι εμφανίζονται αρκετά χαμηλά, κοντά ή λίγο πάνω από μονοψήφιο ποσοστό.

Το γεγονός αλλά και άλλο γκάλοπ που δημοσιεύεται στην ΕφΣυν, προκάλεσε την αντίδραση, ενός εκ των υποψηφίων, του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος σε δήλωση του τονίζει: «Πληροφορούμαι και διαβάζω δημοσκοπήσεις που αφορούν στην επιρροή υποψηφίων για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ενιαίου φορέα. Έρευνες που μετρούν ονόματα πριν ανακοινωθούν υποψηφιότητες, καθώς και πρόσωπα τα οποία έχουν δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχουν στην διαδικασία. Οι παραπάνω ενέργειες είναι πολιτικά ανήθικες, επιστημονικά αβάσιμες και επαγγελματικά αντιδεοντολογικές.

Πρόκειται για συνειδητή απόπειρα αλλοίωσης και παραμόρφωσης των δεδομένων στην αφετηρία ακριβώς αυτού του εγχειρήματος. Σημειώνω ότι η απόπειρα αυτή με αφήνει παγερά αδιάφορο σε προσωπικό επίπεδο.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι προσηλωμένος σε αυτά που σταθερά πιστεύω.

Καλώ την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας υπό τον Καθ. κ. Ν.Αλιβιζάτο να διασφαλίσει την επιβαλλόμενη ισοτιμία στην παρουσία και τον λόγο μεταξύ όλων των υποψηφίων, ώστε να προστατευθεί η σοβαρότητα της διαδικασίας. Το στοιχείο αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεμελίωση μιας νέας πολιτικής πραγματικότητας. Συνεχίζω αταλάντευτα πάνω σε αρχές και αξίες για τη νέα, μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Αυτό το όραμα υπηρετώ, με αυτή την πίστη θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τους πολίτες, τη χώρα, τη Δημοκρατική Παράταξη», καταλήγει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ALCO, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!