ΔΗΜΑΡ: «Στα αζήτητα παραμένουν 135 εκατ. ευρώ του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων»

Να βρεθεί άμεση λύση σχετικά με την καθυστέρηση της βοήθειας στους άπορους ζητά από την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:      

«Tην ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται για μια ακόμη φοροεπιδρομή στα μικρομεσαία εισοδήματα και ενώ δεν έχει κοπάσει η διαφήμιση του παράλληλου προγράμματος των 100 εκ.  ευρώ από τους υπουργούς, αποκαλύπτεται ότι 135 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται από το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων παραμένουν περίπου στα αζήτητα εξαιτίας των παθογενειών της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Εκτός από τις απίθανες ιδέες για την εξεύρεση νέων φόρων από τα χειμαζόμενα νοικοκυριά καλό θα ήταν οι συναρμόδιοι υπουργοί να έβρισκαν άμεσα λύση ώστε να ξεπεραστεί ο γραφειοκρατικός γολγοθάς και να επιλυθεί  το πρόβλημα.  Για να μην  αναγκάζονται οι Δήμοι εξαιτίας των άγονων δημόσιων διαγωνισμών  να  παραπέμπουν τους άπορους πολίτες που περιμένουν με αγωνία τα τρόφιμα σε διανομές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Φθινόπωρο.»        

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!