Ανακοίνωση με την οποία εκφράζεται αρνητικά στο νομοσχέδιο που αφορά την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά.
«Η Δημοκρατική Αριστερά είναι κατηγορηματικά αντίθετη στον τεμαχισμό και πώληση της ΔΕΗ, υπό τον μανδύα της «μικρής ΔΕΗ», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ η οποία συνεχίζει:
«Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν μπορούν να γίνονται απλώς και μόνο με λογιστικά κριτήρια, αλλά με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Η κυβέρνηση, που απειλεί με επιστράτευση τους εργαζόμενους, οφείλει να γνωρίζει ότι στις δημοκρατίες τα προβλήματα λύνονται μόνο με διάλογο».
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!