ΔΗΜΑΡ: Εσωκομματική κόντρα για το μποϊκοτάζ στη Δ.Τ.

Εσωκομματική κόντρα προκαλεί στη ΔΗΜΑΡ, η Δημόσια Τηλεόρασης. Στη διάρκεια συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος τρία μέλη της, οι κκ. Γεράσιμος Γεωργάτος, Γιάννης Αντωνίου και Σταύρος Λειβαδάς, διαφώνησαν με την απόφαση της ηγεσίας να μποϊκοτάρει τις εκπομπές της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν  μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι η απόφαση της πλειοψηφίας ευθυγραμμίζεται με την απόφαση των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ), τα οποία έχουν αποφασίσει εμπάργκο στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και θεωρούν ότι εγείρονται μείζονα ζητήματα συνέπειας λόγων και έργων, καθώς και πολιτικής παρουσίας και προοπτικής του.

«Σήμερα η ΔΤ αποτελεί μια υπαρκτή και καθόλα νόμιμη πραγματικότητα και αναγνωρίζεται από την EBU ως η μόνη νόμιμη δημόσια τηλεόραση» αναφέρουν και θέτουν το ερώτημα: στο όνομα ποιάς νομιμότητας, επιχειρείται να δικαιολογηθεί, η απαγόρευση; Υπογραμμίζουν ακόμη ότι το ζήτημα πολιτικής παρουσίας και προοπτικής αφορά στο ότι η ΔΗΜΑΡ σπεύδει να ταυτιστεί με τη δημαγωγία και την πολιτική ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης.

«Μετά την αποχώρηση από την τρικομματική κυβέρνηση, φοβόμαστε ότι η ΔΗΜΑΡ όλο και περισσότερο διολισθαίνει στο δρόμο της πεπατημένης του αριστερού αρνητισμού», καταλήγουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡ, ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση