Δεν πρόλαβε να το «χαρεί» η Φώφη… Νέο κόμμα ετοιμάζεται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Πριν καλά καλά προλάβει να «χαρεί» την εκλογή της ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά, άρχισαν να χτυπούν τα… εσωκομματικά όργανα!

Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουλίου μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο ξενοδοχείο President, με κεντρικό θέμα την πολυδιάσπαση στο χώρο της κεντροαριστεράς και την ανάγκη να υπάρξει απάντηση. Ιδιαίτερη μνεία στην «τιμωρία» που έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ από τον λαό!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Ενωτική Πρωτοβουλία Παρέμβασης και Δράσης, όπως αυτοαποκαλείται, έχει ήδη αρχίσει να κινείται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης προκειμένου να βρει συμπαραστάτες στην προσπάθεια να αλλάξει το τοπίο στην κεντροαριστερά…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΥΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!