Χαμός με τα debate στο ΚΙΝΑΛ-Τους έστησε, όλους, στο ραντεβού ο ΓΑΠ! - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
26
Νοέμβριος
Back
ΚΙΝΑΛ: Προαλείφονται για υποψήφιοι Κεγκέρογλου, Γερουλάνος -Τι ζητούν

Χαμός με τα debate στο ΚΙΝΑΛ-Τους έστησε, όλους, στο ραντεβού ο ΓΑΠ!

Χαμός γίνεται με τα debate στο ΚΙΝΑΛ και η σημερινή μέρα θα κρίνει αν τελικά γίνουν ή αν η όλη η ιστορία τιναχτεί στον αέρα.

Χθες επρόκειτο να συνεδριάσει η ΕΔΕΚΑΠ όμως η συνεδρίαση δεν έγινε. Και αυτό γιατί στο παραπέντε της συνεδρίασης η εκπρόσωπος του Γ. Παπανδρέου δήλωσε αδυναμία να παραστεί αφήνοντας τους εκπροσώπους των άλλων υποψηφίων με το στόμα ανοιχτό. Τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε για σήμερα χωρίς να ξέρει κανείς την ώρα αλλά και το αν θα γίνει.

Η εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου ενημέρωσε χθες τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Καπετανάκη ότι ισχύει η πρόταση την οποία κατέθεσε χθες, ενώ στην ΕΔΕΚΑΠ έστειλε επιστολή και ο κ. Παπανδρέου επιμένοντας στη θέση του για τα debate με την οποία όμως δεν συμφωνούν οι άλλοι υποψήφιοι.

Η πλευρά Λοβέδρου αλλά και του Ανδρουλάκη αντέδρασαν έντονα. Και οι υπόλοιποι υποψήφιοι φέρονται σφόδρα ενοχλημένοι με τη στάση του ΓΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει ήδη συμφωνία μεταξύ των 5 υποψηφίων, που συμφωνούν να γίνει η διαδικασία όπως το 2017, να προχωρήσουν μόνοι τους, χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου αν δεν υπάρξει λευκός καπνός στην αυριανή συνεδρίαση. Για το σκοπό αυτό προτίθενται να στείλουν επιστολή στην ΕΡΤ που πάντως έχει τη θέση ότι θα φιλοξενήσει debate με όλους τους υποψηφίους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!