Μπίστης εναντίον Βούλγαρη: «Οι ενέργειές του για την «Ελιά» είναι αυθαίρετες»

Την αντίδραση του Νίκου Μπίστη προκάλεσε η απόφαση του επικεφαλής της κίνησης Γιάννη Βούλγαρη να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι οι «58» δεν σκοπεύουν τελικά να συμμετάσχουν οργανικά στο σχήμα της Ελιάς, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αν κάποιος από εξ αυτών επιθυμεί να είναι υποψήφιος δεν υπάρχει κώλυμα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν ήμασταν σύμφωνοι» κάνοντας λόγο για «αυθαίρετη ενέργεια ορισμένων».

Όπως είπε ο κ. Μπίστης σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM: «Δεν υπάρχει κανένα «ναυάγιο». Είναι μια εκτίμηση που προέκυψε από μια αυθαίρετη ενέργεια ορισμένων. Είναι προφανές πού αναφέρομαι, σε μία ανακοίνωση και σε μία τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Βούλγαρη και του κ. Βενιζέλου. Θέλω να είμαι πολύ σαφής: Δεν ήμασταν σύμφωνοι για τίποτε από αυτά».

Ο κ. Μπίστης επεσήμανε ότι θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο και προσέθεσε: «Λέει η ανακοίνωση ότι θα στηριχθεί το ευρύ ψηφοδέλτιο, το οποίο -και αυτή είναι η είδηση- συγκροτήθηκε χθες με το όνομα που επέμενα «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Συμμετέχουν όλες οι μικρότερες κινήσεις της Κεντροαριστεράς που ήταν μέχρι πρότινος στους «58» και τώρα πάνε εκεί και συνεχίζουμε. Ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Μόσιαλος… Πολλοί που ήμασταν στους «58» και δεν συμφωνούμε με αυτό που έγινε, θα είμαστε στο ψηφοδέλτιο αυτό».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 58, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!